Despre noi

Cine suntem noi?

RO TEAM TOUR este o agenţie de turism dinamică care a reuşit ca an de an să-şi mărească numărul clientilor prin flexibilitatea de care dă dovadă în relaţiile cu aceştia. Ne-am înfiinţat în1996, iar în această perioadă de peste 20 ani ne-am consolidat poziţia pe piaţă. Suntem membri ai ANAT (Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România)

Am intrat pe piaţa turismului pornind de la ideea că turistul merită cele mai bune servicii şi toată atenţia din partea noastră. Cheia succesului nostru este implicarea totală în oferirea celor mai bune condiţii şi tarife, deschiderea faţă de dorinţele, ideile şi cerinţele clientului.
Ne-am creat o reţea de parteneri în toată ţara şi în străinătate pentru a putea oferi clienţilor noştri cele mai bune condiţii şi tarife, precum şi o procesare rapidă a rezervarilor de camere la hotel şi a biletelor de avion. Bazându-ne pe aceste parteneriate, putem să vă confirmam în cel mai scurt timp disponibilitatea de camere în fiecare hotel, precum şi să vă oferim discount-urile speciale ale companiilor aeriene cu care colaborăm.
Programele noastre turistice interne şi internaţionale sunt adaptate pentru toate gusturile si pentru mai multe categorii de bugete.

Pentru ca în ziua de azi ştim că expresia “timpul costa bani” este tot mai actuală, veţi primi direct la sediul dumneavoastră biletele de avion, voucherele şi asigurarile de sănătate în cazul călătoriilor peste hotare.
Personalul asigură efectuarea rapidă şi eficientă a tuturor operaţiunilor legate de pregătirea calatoriei sau evenimentului dumneavoastră.

De asemenea, organizăm conferinţe, simpozioane, seminarii, programe "team-building", petreceri, cu alegerea celor mai bune locaţii şi la cel mai bun preţ.
În mod evident, toate eforturile agenţiei sunt canalizate către realizarea satisfacţiei clienţilor noştri, singura bază pe care activitatea noastră poate creşte într-un mediu competitiv.

Colaborarea cu firma noastra vă asigură servicii de cea mai bună calitate, care pot motiva o relaţie de lucru exclusivă cu RO TEAM TOUR, reciproc benefică nu numai din punct de vedere financiar.

Suntem un partener de încredere, privind activitatea turistică, pentru instituţii de stat, firme si companii private, precum şi pentru persoane fizice.

Importante, în activitatea noastră, sunt respectul şi consideraţia faţă de toţi clienţii noştrii şi vă asigurăm că şi în viitor, vom face tot posibilul ca serviciile noastre sa respecte cu întru totul cerinţele dumneavoastră.

 

 

 

       LICENTA TURISM                 BREVET                ANAT                   ASIGURARE